aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είναι «δεμένος» ο Φαμπιάνο

Ομόνοια: Είναι «δεμένος» ο Φαμπιάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που αναφέρονται σε ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Σειρά πήρε χθες η αθλητική εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» (προσκείμενη στην ΑΕΚ), η οποία έχει ως κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα,  με τίτλο: «Ψημένος ο Φαμπιάνο!».

Ακόμη, σημειώνει: «Θέλει πολύ να έρθει στην ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας και περιμένει να τα βρουν τα δύο κλαμπ στο οικονομικό». Στο εν λόγω δημοσίευμα παραθέτουν, επίσης, τις δηλώσεις του μάνατζερ του Φαμπιάνο.

Στην Ομόνοια, πάντως, δεν ανησυχούν για το τι γράφεται στην Ελλάδα αφού έχουν «δεμένο» τον Φαμπιάνο και για τη νέα περίοδο. Και για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποταθεί στο σύλλογο.

Δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του Βραζιλιάνου άσου, εκτός κι αν τα λεφτά είναι τέτοια που θα… γαργαλίσουν τη διοίκηση. Βεβαίως, θα πρέπει να το θέλει και ο ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ