aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είναι ατσάλι, είναι υπέρ της, μα δεν τη νοιάζει

Ομόνοια: Είναι ατσάλι, είναι υπέρ της, μα δεν τη νοιάζει

Οκτώ συνεχόμενες νίκες μετρά η Ομόνοια στην έδρα της Δόξας. Από την περίοδο 2013-14, οι πράσινοι της Λευκωσίας έχουν το απόλυτο στο Μακάρειο απέναντι στους ομόχρωμούς τους της Κατωκοπιάς, αφού άφησαν βαθμούς για τελευταία φορά την περίοδο 2012-13 (1-1).

Την παράδοση από… ατσάλι θέλουν να συνεχίσουν οπωσδήποτε την ερχόμενη Κυριακή. Το «τριφύλλι» έχει στόχο να μειώσει σημαντικά την απόσταση από την κορυφή (ΑΕΚ, Απόλλων), από την οποίαν απέχει εννιά βαθμούς. Όπλο της τα δύο παιχνίδια στο χέρι με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, καθώς εάν κάνει το απόλυτο πριν από την έλευση του 2022, στη χειρότερη περίπτωση θα μειώσει στους τρεις πόντους την απόσταση.

Γι’ αυτό και ο Χένινγκ Μπεργκ, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, δεν ασχολούνται με την προϊστορία, ούτε στέκονται στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Δόξας. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα και το γνωρίζουν όλοι στις τάξεις του συλλόγου της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ