aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είδηση αποτελεί η κατάσταση του Μότα

Ομόνοια: Είδηση αποτελεί η κατάσταση του Μότα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ναι, ο Μάρκο Μότα είναι εδώ! Φόρεσε για πρώτη φορά επίσημη εμφάνιση της Ομόνοιας, ίδρωσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και για 45 λεπτά, που αγωνίστηκε, έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο 32χρονος Ιταλός άσος «φώναξε» με την παρουσία του στο φιλικό της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα ότι είναι σε καλό δρόμο. Ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε με το «καλημέρα» στην Κύπρο και ως γνωστόν οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Η κατάσταση στην οποία έδειξε να βρίσκεται ο Μότα είναι ίσως η είδηση για την Ομόνοια από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, με πολλά τρεξίματα, και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Πλέον, ο Μότα αναμένει με υπομονή τον Ιανουάριο, τη χεριμερινή μετεγγραφική περίοδο στην οποία θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η εγγραφή του στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με σπουδαία καριέρα σε ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων, και φαντάζει ικανός να βοηθήσει την Ομόνοια στην αντεπίθεσή της για υλοποίηση του στόχου της.

Ο πολύπειρος μπακ έχει άλλο ένα 40ήμερο για να προετοιμαστεί ακόμη πιο εντατικά και να δηλώσει πανέτοιμος με το «καλημέρα» στη νέα χρονιά. Εδώ και κάποιο διάστημα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και στο προσεχές διάστημα, εάν δοθεί η ευκαιρία, ίσως ο Γιάννης Αναστασίου να θελήσει τη διευθέτηση κι άλλου φιλικού αγώνα, για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Μότα.

Βεβαίως, με εγγραφή του Μότα στο ρόστερ, εκτός απροόπτου θα προκύψει αναπόφευκτα και αποχώρηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ως γνωστόν, για τη συγκεκριμένη θέση είναι οι επιλογές των Αραούζο και Λόρα, ενώ πιο πίσω ακολουθεί ο νεαρός Φώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ