aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ειδική μεταχείριση σε Ορτέγα και Μποτεάκ

Ομόνοια: Ειδική μεταχείριση σε Ορτέγα και Μποτεάκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στη δροσιά που προσφέρει η Κυπερούντα, μεταφέρθηκε από σήμερα και για τις επόμενες πέντε μέρες η ομάδα της Ομόνοιας. Η αποστολή των πρασίνων θα αναχώρησε (5/8) το πρωί, μετά το χθεσινό ρεπό. Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα δώσουν συνέχεια στα όσα θέλουν να αναπτύξουν οι ποδοσφαιριστές, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Απόντας για μερικές μέρες ακόμη θα είναι ο Ντάρμπισαϊρ, ενώ ο Παναγή θα θελήσει να ανεβάσει ρυθμό και σύντομα να είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μποτεάκ και Ορτέγα, πέρα από τις προπονήσεις με την ομάδα, ακολουθούν και εξειδικευμένο πρόγραμμα ώστε να φθάσουν σύντομα στο επίπεδο των συμπαικτών τους. Στόχος είναι, να πάρουν συγκεκριμένο χρόνο στα φιλικά παιχνίδια και κυρίως να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα. Ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού αλλά να είναι διαθέσιμοι και αν κριθεί αναγκαία η παρουσία τους να δηλώσουν παρόντες. Η αποστολή της Ομόνοιας θα επιστρέψει στη Λευκωσία την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ