aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είχε 64 λεπτά να αντιδράσει και δεν το έπραξε

Ομόνοια: Είχε 64 λεπτά να αντιδράσει και δεν το έπραξε

Η Ομόνοια που παρακολουθήσαμε στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ να κάνει δύσκολη τη ζωή στη Βασιλεία, μάλλον… δεν επέστρεψε ποτέ στην Κύπρο. Απόψε απέναντι στην ΠΑΕΕΚ (0-1) επανεμφανίστηκε η ομάδα χωρίς πολλές δυνάμεις, άνευρη στο μεγαλύτερη διάστημα, δίχως φαντασία, που δεν μπορούσε να επιβληθεί μίας εκ των φαβορί για υποβιβασμό!

Εμφάνιση που πέρα για πέρα σκορπά προβληματισμό στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», που θέλει όμως να διαχειριστεί ψύχραιμα την κατάσταση (σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων, Ανδρέα Δημητρίου). Ο καιρός περνά, όμως, και βελτίωση σε σταθερή βάση δεν έρχεται για την πρωταθλήτρια, που προβληματίζει στη συντριπτική πλειονότητα των παιχνιδιών της από τον Ιούλιο.

Μιλάμε για 16 επίσημα ματς (Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κόνφερενς Λιγκ). Κάτι παραπάνω δηλαδή από ένας γύρος ενός πρωταθλήματος. Αρκούντως μεγάλο δείγμα για να φανερώσει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Απόψε, η ΠΑΕΕΚ σκόραρε σε χρονικό σημείο που επέτρεπε όνειρα για ανατροπή. Από το 34’ έως στο τελικό σφύριγμα παίχτηκαν άλλα 64 λεπτά, συνυπολογίζοντας τον χρόνο καθυστέρησης στα δύο ημίχρονα (2’+6’). Και όμως! Η Ομόνοια ήταν σαν μην αντέδρασε ποτέ!

Ναι, κρατούσε περισσότερο την μπάλα. Ναι, πατούσε στην αντίπαλη περιοχή. Ναι, δημιουργούσε προϋποθέσεις. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πρόσεκ, και οι αμυντκοί τους, όμως, καθάριζαν τις πλείστες προϋποθέσεις με ευκολία. Αυτό είναι που ξενίζει πιο πολύ ακόμα και από την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ