aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Εγκλωβισμένος» ο Παπασταύρου, συνεχίζονται οι προπονήσεις

Ομόνοια: «Εγκλωβισμένος» ο Παπασταύρου, συνεχίζονται οι προπονήσεις

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζούμε ανά το παγκόσμιο με την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, ο οποίος έθεσε, σχεδόν, όλο τον πλανήτη σε καραντίνα. Η αναστολή του κυπριακού πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς τα 21 κρούσματα που προβλήθηκαν από τον ιό, δεν άφησαν άλλη επιλογή στην ΚΟΠ.

Η Ομόνοια, όπως κι όλες οι ομάδες, βρίσκονται σε συνεχή διεργασίες ώστε να αποφασίσουν ποια οδό θα ακολουθήσουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες που δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση. Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων πέρα από το να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής και τις συχνές απολυμάνσεις, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» με προσοχή. Η υγεία του καθενός είναι πάνω απ’ όλα, και αυτό το ξέρουν όλοι στο «τριφύλλι».

Το σαββατοκύριακο η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό, ωστόσο τη Δευτέρα θα συναντηθούν ξανά στο Γέρι, καθώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν. Τέλος, ο Σταύρος Παπασταύρου είχε προγραμματισμένο ταξίδι με προορισμό το νησί μας μέσα Μαρτίου, ωστόσο το έχει αναβάλει λόγω των τελευταίων δυσάρεστων εξελίξεων. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων παρακολουθεί τις εξελίξεις κι όταν είναι 100% ασφαλές να ταξιδέψει, τότε θα το πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ