aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έφθασε μισή ντουζίνα αποχωρήσεις με τον Μίλετιτς κι έπεται συνέχεια

Ομόνοια: Έφθασε μισή ντουζίνα αποχωρήσεις με τον Μίλετιτς κι έπεται συνέχεια

Μισή ντουζίνα αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Οι πράσινοι ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Νεμάνια Μίλετιτς. Το συμβόλαιο του Σέρβου αμυντικού ολοκληρώθηκε και οι πράσινοι δεν θα προχωρήσουν σε ανανέωση. Έτσι, ο Μίλετιτς γίνεται ο έκτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από το «Ηλίας Πούλλος», μετά τους Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Λέτσγιακς (ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης) και Αλιούμ. Η πόρτα της εξόδου μένει ανοικτή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τη διαβούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Νεμάνια Μίλετιτς.

Ο Νεμάνια εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2022 και κατέγραψε 62 συμμετοχές και δύο γκολ. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου και πρόκρισης στους ομίλους του UEFA Europa League με τις δύο νίκες σε βάρος της KAA Gent, ενώ στη φάση των ομίλων είχε την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με σπουδαίες ομάδες όπως την Manchester United και τη Real Sociedad.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νεμάνια Μίλετιτς για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

445762271 799751115590327 817045817228447452 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ