aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εδώ Αλμπίν, εκεί Αλμπίν, πού είναι ο Αλμπίν;

Ομόνοια: Εδώ Αλμπίν, εκεί Αλμπίν, πού είναι ο Αλμπίν;

Αλμπίν ακούνε, αλλά Αλμπιν δεν βλέπουν οι φίλοι της Ομόνοιας, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία να τον δουν με τη φανέλα της ομάδας τους. Ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος, ο οποίος κουβαλά ένα πολύ καλό βιογραφικό και θεωρείται ως μια από τις ποιοτικότερες μετεγγραφές των πρασίνων, δεν έχει καταφέρει ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Υπάρχει λόγος που ζορίζεται…

Από τη μια η ανετοιμότητα του λόγω περιττών κιλών και από την άλλη η μάσκα που φέρει στο πρόσωπό του λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση, έχουν καθυστερήσει πολύ το ντεμπούτο του. Πάνε σχεδόν 2½ μήνες από τη μέρα που ανακοινώθηκε η απόκτησή του και είναι λογικό άπαντες να αναρωτιούνται μήπως συμβαίνει κάτι άλλο με τον 32χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Aν δεν «μπλοκάρει» θα βγει κερδισμένη…

Η ιστοσελίδα Goal.com.cy έψαξε το θέμα και μεταφέρει με βεβαιότητα ότι όλα βαίνουν καλώς με τον Χουάν Αλμπίν. Δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς προτιμήθηκε να μην ριχθεί κατευθείαν στα βαθιά χωρίς παιχνίδια στα πόδια του και όπως του δοθεί ακόμη λίγος χρόνος για να είναι πανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Μεσολαβούν δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο ματς των πρωτευουσιάνων, διάστημα στο οποίο ο έμπειρος άσος θα καλύψει το χαμένο έδαφος και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Απόλλων στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πλήρωσε τα αντανακλαστικά της και τα σημάδια… ανασφάλειας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ