aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έδειξε και απόψε πως έχει δρόμο έως το «Τζελάμκο Αρένα»

Ομόνοια: Έδειξε και απόψε πως έχει δρόμο έως το «Τζελάμκο Αρένα»

Είχε την ευκαιρία να δώσει ένα επίσημο ματς πριν από το πρώτο ματς στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Γάνδη και ίσως τη βοηθήσει. Διότι σίγουρα ο -τιμωρημένος- Νιλ Λένον θα σημείωσε πολλά από τα θεωρεία στην αποψινή ήττα της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα για το σούπερ καπ (0-2).

Και αυτό επειδή οι κυπελλούχοι έχασαν δίκαια στο «ΑΕΚ Αρένα» από τους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι μεν πιο έτοιμοι λόγω των δύο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, αγωνίστηκαν δε με σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή τους απόψε.

Οι πράσινοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο σημαντικές στιγμές τους τα δοκάρια των Μπέζους (64’) και Γιούστε (73’). Παρουσίασαν όμως γενικά αρκετές αδυναμίες στο δημιουργικό παιχνίδι, όπως και στα μετόπισθεν.

Μια εμφάνιση που μετά και την προηγούμενη στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών (επίσης 0-2), μεγάλωσε την γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της, σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση στον σχεδιασμό.

Όπως και να έχει, σημασία έχει πλέον το πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη στο Βέλγιο την ερχόμενη Πέμπτη. Το ερώτημα είναι εάν το σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι και τα έξι βράδια που μεσολαβούν, αρκούν για να παρουσιαστεί βελτιωμένη η Ομόνοια στο «Τζελάμκο Αρένα» και να πάρει αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ