aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχουν «φευγάτο» τον Παντίλιμον

Ομόνοια: Έχουν «φευγάτο» τον Παντίλιμον

Το κεφάλαιο τερματοφύλακες θ’ απασχολήσει την Ομόνοια στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όποτε και αν αυτό γίνει. Η κακοδαιμονία στο «τριφύλλι» ήταν άνευ προηγουμένου, καθώς οι Ουζόχο και Παναγή τραυματίστηκαν σοβαρά και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στο ιατρικό δελτίο μπήκε για αρκετό διάστημα και ο αντικαταστάτης τους, ο Φαμπιάνο.

Έτσι, στο «Ηλίας Πούλλος» έφτασε και τέταρτος τερματοφύλακας, ο Κοστέλ Παντίλιμον, ο οποίος αν και άρχισε μουδιασμένα τη θητεία του στην Κύπρο ακολούθως σταθεροποίησε την απόδοσή του σε ψηλά επίπεδα και μάλιστα σε μερικά παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν κομβικός.

Ουζόχο και Παντίλιμον αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού. Ο πρώτος από την Λα Κορούνια και ο δεύτερος από την Νότινγχαμ Φόρεστ. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και η ιστοσελίδα nottinghampost.com (δείτε εδώ) σε ρεπορτάζ κάνει αναφορά στο μέλλον όλων των ποδοσφαιριστών.

Στην περίπτωση του Παντίλιμον αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έμεινε μονίμως εκτός από την πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ομόνοια. Την περσινή σεζόν ήταν η βασική επιλογή, αλλά όλες οι ενδείξεις φανερώνουν ότι η συνεργασία τους με τους “κόκκινους” θα λήξει στο τέλος της σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Λούφτνερ: «Έχω τρεις επιλογές για το μέλλον μου…»

Εφόσον οι Άγγλοι επιβεβαιωθούν και η Ομόνοια επιθυμήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της θα έχει ευκολότερο έργο εφόσον ο πανύψηλος τερματοφύλακας μείνει ελεύθρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ