aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έχουμε χρόνο, δεν βιαζόμαστε»

Ομόνοια: «Έχουμε χρόνο, δεν βιαζόμαστε»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επικεντρώθηκε στην εξεύρεση προπονητή ο Νεόφυτος Λάρκου, την ώρα που το βλέμμα των φίλων της Ομόνοιας εστιάζεται στην επιλογή που θα γίνει, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ίσως καθυστερήσει ακόμη λίγο η απόφαση για τον εκλεκτό. Και το σύνθημα που επικρατεί, πλέον, στην Ομόνοια είναι: «Έχουμε χρόνο, δεν βιαζόμαστε». Όπως πληροφορούμαστε, ο αθλητικός διευθυντής δεν αγχώνεται σε καμιά περίπτωση, γνωρίζοντας πως τα χρονικά περιθώρια τού επιτρέπουν να κινηθεί με άνεση και να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αξιολόγησε αρκετές περιπτώσεις και συνεχίζει να το κάνει, μέχρι να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Παρόλο που διαφάνηκε να υπάρχει έδαφος πιθανής συνεργασίας με τουλάχιστον έναν προπονητή, τελικά δεν υπήρξαν οι συνθήκες για να προχωρήσει και πλέον γίνεται επιπλέον αξιολόγηση υποψήφιων τεχνικών. Συνεχώς προκύπτουν νέες προτάσεις, προπονητές με καλό βιογραφικό και οι οποίοι πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα κριτήρια που τέθηκαν από την Ομόνοια. Μάλιστα, στο τέλος δεν αποκλείεται να προκύψει σύναψη συνεργασίας με πρωτοεμφανιζόμενο τεχνικό στο κυπριακό πρωτάθλημα, παρόλο που η αρχική πρόθεση ήταν για γνώριμη λύση, εφόσον κριθεί αξιόλογη περίπτωση και πείσει ότι είναι ικανός να υλοποιήσει τους στόχους του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Πιο κοντά στον ΓΣΠ η Ομόνοια!

Με αυτά τα δεδομένα, η ανακοίνωση για σύναψη συνεργασίας με προπονητή ίσως καθυστερήσει σε κάποιο βαθμό, να μεταφερθεί δηλαδή πιθανότατα για την ερχόμενη βδομάδα. Όταν ο Λάρκου καταλήξει στον εκλεκτό, θα εισέλθει σε συζήτηση που θα αφορά στο οικονομικό αλλά και στα «θέλω» της Ομόνοιας και, αναλόγως, τότε θα προκύψει και συμφωνία.

Η επιλογή προπονητή σε μια σημαντική σεζόν, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί η επόμενη, μετά από τρεις συνεχόμενες κακές περιόδους, που είχε ως αποτέλεσμα την απουσία της Ομόνοιας από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, κρίνεται ως το «κλειδί» για να βρεθεί η ομάδα εκ νέου σε πρωταγωνιστική πορεία. Γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή που θα γίνει και ο Λάρκου θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι η επιλογή του θα τον δικαιώσει. Την ώρα που η αγωνία των φίλων της Ομόνοιας κορυφώνεται για τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας τους, συστήνεται υπομονή. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα προκύψει το φιρμάνι για τον εκλεκτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ