aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχει τον τρόπο να το κάνει ξανά!

Ομόνοια: Έχει τον τρόπο να το κάνει ξανά!

Κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η περσινή πρωταθλήτρια Ομόνοια. Σε σύνολο τεσσάρων αγώνων οι πράσινοι πανηγύρισαν μια μόλις νίκη (Δόξα), ενώ μετρούν μια ισοπαλία (Πάφος FC) και δύο ήττες (ΑΕΚ, Ολυμπιακός). Απολογισμός: τέσσερις βαθμοί και ένατη θέση (έχοντας βέβαια ματς λιγότερο από τις έξι ομάδες που βρίσκονται πάνω απ’ αυτή).

Ο προπονητής της λευκωσιάτικης ομάδας Χένινγκ Μπεργκ τόσο μετά την πρόσφατη ήττα από τους μαυροπράσινους όσο και σε νέες σημερινές (8/10) του δηλώσεις, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η πίεση άλλωστε δεν αποτελεί άγνωστη λέξη για τον Νορβηγό και γενικότερα για την Ομόνοια, αφού να θυμίσουμε και πέρσι βρέθηκε σε ανάλογη (και ακόμα χειρότερη θέση), σε μεταγενέστερο βέβαια στάδιο και όχι στο ξεκίνημα της σεζόν. Από την όγδοη αγωνιστική συγκεκριμένα (25/10) και τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μέχρι και τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τη 13η αγωνιστική οι πράσινοι μάζεψαν τρεις μόλις βαθμούς σε σύνολο πέντε αγώνων (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες).

Κόντρα όμως στους γαλαζοκίτρινους, το «τριφύλλι» έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί, πάτησε «γκάζι» και έκτοτε μέτρησε 18 ματς χωρίς ήττα (14 νίκες, 4 ισοπαλίες). Όπως και πέρσι όπου το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε σημείο εκκίνησης για την αντεπίθεση των πρασίνων, έτσι και φέτος σε ένα ακόμα ντέρμπι με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Απόλλωνα, φιλοδοξούν να ξεκινήσει η νέα αντεπίθεση τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ