aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Έχει έτοιμο τον στόπερ από το... πάνω ράφι

Oμόνοια: Έχει έτοιμο τον στόπερ από το… πάνω ράφι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο κενές θέσεις στο ρόστερ της Ομόνοιας για κοινοτικούς και ξένους, ψάχνουν κάτοχο. Ο Γκόμεθ προτίθεται να τις καλύψει, με κεντρικό αμυντικό και επιθετικό. Όπως πληροφορούμαστε, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έθεσε ψηλά τον πήχη (και) για τις δύο τελευταίες προσθήκες.

Φέρεται να έχει εντοπίσει τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι ταιριάζουν στο πλάνο του, προέρχονται από προηγμένο πρωτάθλημα και γεμάτες σεζόν, ώστε να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και το παλεύει για να τους ντύσει στα πράσινα. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, με τον κεντρικό αμυντικό είναι μιαν ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: O «βαρβάτος» στόπερ που έρχεται και η τελευταία μετεγγραφή

Το γεγονός ότι δεν έχει πλέον την πίεση, όπως στο ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου, από τη στιγμή που το ρόστερ είναι σχεδόν συμπληρωμένο τού επιτρέπει να το ψάξει ξανά και ξανά. Γι’ αυτό και κάτι απρόοπτο να προκύψει με τον κεντρικό αμυντικό που εντόπισε, έχει την άνεση να στραφεί σε άλλες επιλογές.

Ίσως και μέσα στα επόμενα 24άωρα, ενδεχομένως και πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Πολωνία (ξημερώματα Τετάρτης), η Ομόνοια να είναι σε θέση να ανακοινώσει κατ’ αρχήν συμφωνία με κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σειρά του κόσμου να «παίξει» μπάλα!

Εξάλλου, μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μετεγγραφής και των Μάρκο Μότα και Σάσα Ζίβετς το Σάββατο, απομένει να γίνει το ίδιο και με τους Αλμπίν και Μόντες. Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους ανακοινώθηκε κατ’ αρχήν συμφωνία, βρίσκονται στην Κύπρο από την περασμένη βδομάδα και απομένουν κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η ένταξή τους στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο, ο Σύλλογος θα προχωρήσει στη διαδικασία που ακολουθήθηκε με όλους τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, δηλαδή φωτογράφηση με τη φανέλα της Ομόνοιας, χειραψία με τον Γκόμεθ και δηλώσεις.

Ο Αλμπίν, βάσει βιογραφικού, κρίνεται ως μια από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές του «τριφυλλιού», με εμπειρία από την Α’ Κατηγορία της Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ