aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχει «δυνατούς» ανταγωνιστές ο Ντολ για τον πάγκο

Ομόνοια: Έχει «δυνατούς» ανταγωνιστές ο Ντολ για τον πάγκο

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες για τον νέο προπονητή της Ομόνοιας. Ο Νεόφυτος Λάρκου εντείνει τις διεργασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου και έχει καταλήξει σε ορισμένους προπονητές.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας κατάρτισε μικρή λίστα υποψηφίων και μάλιστα προχώρησε σε συνεντεύξεις με ορισμένους από αυτούς, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. Ο Γερμανός, Τόμας Ντολ, ο οποίος εργάστηκε τη λήξασα σεζόν στο Αννόβερο, προτάθηκε στην ομάδα του τριφυλλιού και δεν περνά απαρατήρητος. Την πενταετία 2013-18 ήταν στην Φερεντσβάρος. Προηγουμένως είχε σύντομο πέρασμα από την Αλ Χιλάλ Σαουδικής Αραβίας και την Τουρκία, ενώ εργάστηκε επίσης σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Αμβούργο.

Διαβάστε επίσης: Μπέρδεψαν τον ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια για Ντολ οι Γερμανοί;

Το βιογραφικό του 53χρονου τεχνικού μόνο αμελητέο δεν είναι, όμως ο Νεόφυτος Λάρκου εξετάζει παράλληλα άλλες περιπτώσεις προπονητές, με τους οποίους μάλιστα οι επαφές είναι πιο προχωρημένες. Σύντομα θα παρθεί η τελική απόφαση και η Ομόνοια θα μπει στη διαδικασία συμφωνίας με τον νέο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην «κούρσα» ο Τόμας Ντολ για τον πάγκο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ