aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι

Ομόνοια: Έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι

Μία ημέρα πριν το φινάλε των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων για την τρέχουσα περίοδο και όλα δείχνουν ότι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη θέση της στον τερματισμό, αλλά πλέον, όλοι πιστεύουν ότι ο περσινός θρίαμβος μπορεί να επαναληφθεί. Η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή είναι στους 12 βαθμούς, αλλά οι πράσινοι έχουν και δύο αγώνες λιγότερους. Στο καλό σενάριο, αν δηλαδή νικήσουν στους αγώνες που υπολείπονται θα πλησιάσουν αισθητά τους πρωτοπόρους, ενώ είμαστε ακόμη στο 1/3 της συνολικής διαδρομής.

Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, οι πρόσφατες αλλαγές δεν δείχνουν να έχουν επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και την Κυριακή στο Τσίρειο (κόντρα στην ΑΕΛ) καταγράφηκε η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Με μια ευρωπαϊκή νίκη αύριο στο ΓΣΠ, κόντρα στην Καϊράτ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ η ώθηση για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Ισχυρό δέλεαρ, κόντρα στους Καζάκους αποτελεί, επίσης, το μπόνους της ΟΥΕΦΑ σε περίπτωση νίκης. Μισό εκατομμύριο ευρώ θα βοηθήσει τη διοίκηση Παπασταύρου και στην υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ