aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έχασε» Μπέζους, «δίχτυα» σε Μπενίτο Ραμάν

Ομόνοια: «Έχασε» Μπέζους, «δίχτυα» σε Μπενίτο Ραμάν

Μέσα από τα χέρια της Γάνδης «άρπαξε» τον Ρομάν Μπέζους η Ομόνοια. Οι Βέλγοι ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό, όμως οι πράσινοι με αποφασιστικότητα απέσπασαν την υπογραφή του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέζους αφού περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του θα πιάσει δουλειά με στόχο να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να τεθεί στη διάθεση του Νιλ Λένον για τις αναμετρήσεις με την πρώην ομάδα του.

Η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και σύμφωνα με  την εφημερίδα «De Standaard» έριξε δίχτυα για απόκτηση του Μπενίτο Ραμάν από την Άντερλεχτ.

Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά τέσσερις συμμετοχές στη φετινή σεζόν (μία ως βασικός) και αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στη Γάνδη στα αρχικά στάδια της καριέρας του. Στη συνέχεια έπαιξε μεταξύ άλλων, στις Σταντάρ Λιέγης, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Σάλκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ