aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εμπειρία (Μίκου) ή ενθουσιασμός (Κακουλλής);

Ομόνοια: Εμπειρία (Μίκου) ή ενθουσιασμός (Κακουλλής);

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει αποδείξει στην εξάμηνη παρουσία του στο τιμόνι της Ομόνοιας πως δεν είναι ιδιαίτερα υπέρμαχος των αλλαγών. Καλώς ή κακώς, (βάση αποτελεσμάτων καλώς) ο Νορβηγός επιλέγει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι, καθώς έχει τη δική του φιλοσοφία η οποία μέχρι στιγμής δείχνει να αποδίδει αφού η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή (22/12), ο Μπεργκ θα αναγκαστεί να αντικαταστήσει τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών ενόψει ΑΕΚ. Ποιο είναι λοιπόν το… δίλλημα, αν φυσικά υπάρχει στο μυαλό του Χένιγνκ Μπεργκ; Ανδρόνικος Κακουλλής ή Μίκου;

Αν αρχίσουμε από τον νεαρό, ο Νορβηγός δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις δυνατότητες του 19χρονου επιθετικού καθώς τον βάζει στα παιχνίδια ως αλλαγή, με τον ίδιο να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Κακουλλής έφτασε αρκετές φορές στο γκολ, δίνει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή με τις ενέργειες του και ο ενθουσιασμός του εντός των τεσσάρων γραμμών χειροκροτείται από την εξέδρα. Μάλιστα, προ ημερών «κέρδισε» και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024!

Όσον αφορά στον Μίκου. Εκεί, μιλάει η… εμπειρία. Ο 34χρονος Βενεζουελάνος με το πολύ καλό βιογραφικό έχει σαφώς προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού. Στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση περίπου μήνα λόγω ρήξης μηνίσκου, ωστόσο επέστρεψε και στο τελευταίο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά, πρόλαβε να δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Απώλεια ναι, αλλά «ζει» και χωρίς αυτόν!

Τι θα ακολουθήσει ο Μπεργκ; Τη φιλοδοξία και όρεξη του Κακουλλή; Ή την εμπειρία του Μίκου; Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις, με τον Νορβηγό να ζυγίζει τα δεδομένα ώστε να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα του. Εξάλλου, είναι ένα ντέρμπι και όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν στον παράγοντα σκοράρισμα ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να απολαύσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Υπόκλιση» στον πράσινο λαό και μήνυμα «είναι τρελός ο Νορβηγός»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ