aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: €300.000 για το κλειδί στις κλειστές άμυνες

Ομόνοια: €300.000 για το κλειδί στις κλειστές άμυνες

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πρωτοχρονιάτικο δώρο με μία μέρα καθυστέρηση ήταν τελικά για τους φίλους της Ομόνοιας η απόκτηση του Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ήρθε στην Κύπρο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου με το «τριφύλλι».

Ο 29χρονος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν τη σεζόν 2016-2017 στη Βίντεοτον με τον Τσέποβιτς να καταγράφει την πιο παραγωγική σεζόν της θητείας του με 13 τέρματα.

Η Ομόνοια έκανε μικρή οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον Σέρβο στο «Ηλίας Πούλλος», αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του Τσέποβιτς ανέρχονται στα 300.000 ευρώ, που τον κατατάσσουν στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Ευχή του Μπεργκ είναι ο υψηλόσωμος (1.91μ.) επιθετικός να καταγράψει παρόμοιες ή και καλύτερες επιδόσεις με αυτές που είχε στην Ουγγαρία.

Διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μία αγωνιστική περίοδο μόνο στην Βίντεοτον (και στις τρεις σεζόν) κατάφερε να πετύχει το νέο απόκτημα της Ομόνοιας. Μετά την κάκιστη σεζόν στη Ρίζεσπορ Τουρκίας (10 συμμετοχές, κανένα γκολ) ο Τσέποβιτς αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στη Μπουριράμ Ταϊλάνδης (9 συμμετοχές, 5 γκολ). Η Ομόνοια του δίνει την ευκαιρία να παίξει ξανά σε πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας και ο ίδιος ποντάρει ότι θα κατακτήσει τίτλους και θα αγωνιστεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Μπεργκ θα δικαιωθεί για την επιλογή του να φέρει τον Τσέποβιτς στην Κύπρο. Ένα φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ ότι οι Ντούρις, Ασάντε και Κακουλλής, ο οποίος κινείται εντός περιοχής και λόγω όγκου η λογική λέει ότι ο Νορβηγός ποντάρει πως θα έχει το «κλειδί» για να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες. Άλλωστε, η Ομόνοια τα βρήκε σκούρα απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος που έπαιξαν μαζική άμυνα απέναντι στο «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ