aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: €250.000 στον Έζρα και «τρελός» όρος για τα ματς του Σαββάτου!

Ομόνοια: €250.000 στον Έζρα και «τρελός» όρος για τα ματς του Σαββάτου!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το ποσό με το οποίο αμείβεται ετησίως από την Ομόνοια ο Χεν Έζρα και έναν περίεργο όρο που ζήτησε ο παίκτης να μπει στο συμβόλαιό του αποκαλύπτει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ραζ Ζέχαβι, με τις πληροφορίες του να μην επιβεβαιώνονται από την επίσημη Ομόνοια.

Ο συμπατριώτης του νεοαποκτηθέντα άσου των πρασίνων αναφέρει ότι ο ετήσιος μισθός του 30χρονου εξτρέμ ανέρχεται στις €250.000, ενώ τονίζει πως η μετεγγραφή λίγο έλειψε να μην πραγματοποιηθεί. Ο λόγος; Σύμφωνα με τον Ραζ Ζέχαβι, πριν μπουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια, ο Έζρα ανέφερε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτο Λάρκου, πως τα Σάββατα είναι αδύνατον να αγωνίζεται. Κι αυτό γιατί, ως βαθιά θρησκευόμενος, η συγκεκριμένη ημέρα γι’ αυτόν όπως και για κάθε πιστό Ισραηλίτη είναι ιερή και πως πρέπει να αναπαύεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, απέχοντας από κάθε είδους δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανανεώνει και φεύγει ο Μόντες!

«Ο αθλητικός διευθυντής εξεπλάγη με το αίτημα και του είπε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του, καθώς στην περίπτωση που θα απουσίαζε από παιχνίδια ή από προπονήσεις, θα ζημίωνε η ομάδα», ισχυρίζεται ο Ζέχαβι και τονίζει ότι ο προπονητής της Ομόνοιας εισάκουσε το αίτημα του παίκτη, συνομίλησε μαζί του και του είπε ότι θα βρεθεί λύση. «Ο Χένινγκ Μπεργκ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Χεν Έζρα, του εξήγησε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Ομόνοια και ότι δεν αποκλείεται να του επιτραπεί να χάσει κάποια σαββατιάτικα παιχνίδια. Το θέμα μεταβιβάστηκε και στον ιδιοκτήτη της Ομόνοιας, ο οποίος εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του, καθώς γνωρίζει παρόμοιες περιπτώσεις και πόσο σημαντική είναι η τήρηση της εορτής του Σαββάτου στο Ισραήλ».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ισραηλινού δημοσιογράφου Ραζ Ζέχαβι, όλες οι πλευρές ήλθαν σε προφορική συμφωνία (σ.σ. που δεν είχε σε ομάδα του Ισραήλ αφού αγωνιζόταν και τα Σάββατα), η οποία προνοεί όπως η ομάδα βρίσκει στον παίκτη χώρο διαμονής κοντά στο γήπεδο που θα διεξάγεται ο αγώνας, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός, για να τηρεί ο παίκτης την εορτή για τους Εβραίους που αρχίζει από το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι δεν θα επηρεάζεται η ομάδα και ο παίκτης θα προλαβαίνει τα παιχνίδια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Έζρα δεν θα αγωνίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ