aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: €2.700.000 από τον Παπασταύρου για τον προγραμματισμό

Ομόνοια: €2.700.000 από τον Παπασταύρου για τον προγραμματισμό

«Τρέχει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας παράλληλα με την προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένα τα μάτια σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο προσπαθεί να απαλλαγεί και από τους παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων, όμως διατηρούν συμβόλαιο (Μεχίας, Ζίβετς, Εντρένα, Γκαφούρ, Λοέ, Μότα).

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον Πανίκο Θεοδοσίου στον Active και την εκπομπή «Τα λέμε όλα», έγινε γνωστό το ποσό που έχουν στα χέρια τους οι συνεργάτες του Σταύρου Παπασταύρου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των πρασίνων έχει ορίσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ για ενίσχυση, ενώ 1.200.000 ευρώ θα διατεθεί για τις αποδεσμεύσεις.

Όσον αφορά τον 29χρονο αριστερό μπακ, Βίτορ Μπρούνο Ράμος Γκονσάλβες, είναι περίπτωση που ενδιαφέρει την ομάδα της πρωτεύουσας. Ο Κορέια ήταν πιο πάνω στην λίστα, όμως αν δεν υπάρξει πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειες απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας (διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο) τότε θα προκύψει συμφωνία με τον Μπρούνο. Ο Πορτογάλος ανήκει στο γραφείο του Νούνο Ασίς και αφού προτάθηκε και αξιολογήθηκε από την ομάδα προγραμματισμού, φαίνεται πως έχει πείσει τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ