aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δύσκολο για την... εποχή, όμως όχι απίθανο

Ομόνοια: Δύσκολο για την… εποχή, όμως όχι απίθανο

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ομόνοιας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, σχεδόν 5.000 οπαδοί έκλεισαν θέση στο ΓΣΠ για τα εντός έδρας παιχνίδια του «τριφυλλιού», αριθμός που με βάση τα δεδομένα της εποχής (σ.σ. κάρτα φιλάθλου και αποχή της Θύρας 9) είναι αρκετά καλός.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η απουσία του Χριστοφή φέρνει συνύπαρξή δύο δεξιών μπακ

Εκφράζεται η πίστη από πλευράς διοίκησης ότι μετά το ματς με το Παραλίμνι θα διατεθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας. Δύσκολο, όχι όμως και απίθανο, ο αριθμός να φτάσει τα περσινά επίπεδα όταν πωλήθηκαν περίπου 6.300 εισιτήρια διαρκείας, ενώ σε σχέση με πρόπερσι όπου διατέθηκαν περίπου 4.700, η προπώληση είναι ήδη σαφώς καλύτερη.

Διαβάστε επίσης: Στο πλευρό της Ομόνοιας με κάρτα φιλάθλου οι οργανωμένοι της Λακατάμιας

Προς την κατεύθυνση να αυξηθούν τα εισιτήρια διαρκείας θα βοηθήσει και ενδεχόμενη καλή πορεία της ομάδας. Μία καλή εμφάνιση και ένα τρίποντο με την ΕΝΠ, θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον κόσμο να αγοράσει το εισιτήριο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ