aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δύσκολη αρχή, δύσκολη κι η έξοδός της!

Ομόνοια: Δύσκολη αρχή, δύσκολη κι η έξοδός της!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από την «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ θα αρχίσει την προσπάθειά της στα πλέι οφ η Ομόνοια, εκεί όπου θα επιδιώξει μέχρι τέλους τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στη 2η θέση με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, οι πράσινοι στην 5η και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα των πλέι οφ την ερχόμενη Δευτέρα. Λογικά εντός της ημέρας η ΚΟΠ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Μετά την ΑΕΚ, το «τριφύλλι» θα κληθεί να δώσει πέντε ματς στο ΓΣΠ! Θα παίξει με Ανόρθωση και Απόλλωνα, θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με την Ομόνοια ως τυπικά φιλοξενούμενη και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τις ΑΕΛ και ΑΕΚ. Πέντε σημαντικά ματς στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της.

Στη συνέχεια θα πάει σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Τσίρειο, για να αντιμετωπίσει Ανόρθωση και Απόλλωνα αντίστοιχα. Θα επιστρέψει στο ΓΣΠ για το «αιώνιο» ντέρμπι και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας στα πλέι οφ:

1η αγωνιστική: ΑΕΚ – Ομόνοια

2η αγωνιστική: Ομόνοια – Ανόρθωση

3η αγωνιστική: Ομόνοια – Απόλλων

4η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

5η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΕΛ

6η αγωνιστική: Ομόνοια –ΑΕΚ

7η αγωνιστική: Ανόρθωση – Ομόνοια

8η αγωνιστική: Απόλλων – Ομόνοια

9η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

10η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ