aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δυσαρέσκεια και επιστολή σε ΚΟΑ, ΚΟΠ και ΓΣΠ

Ομόνοια: Δυσαρέσκεια και επιστολή σε ΚΟΑ, ΚΟΠ και ΓΣΠ

Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, με διάφορες ενέργειές της, θέλει να σπρώξει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο και παράλληλα προσπαθεί αυτούς που πάνε να τους κρατήσει σε μόνιμη βάση, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Η ταλαιπωρία που υπέστη ο κόσμος της ομάδας στα πρώτα δύο ματς κατά τη διαδικασία ελέγχου πριν την είσοδό του στο στάδιο, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης για 15 λεπτά, έχει ενοχλήσει τη διοίκηση της εταιρείας η οποία έχει αποστείλει από τις 18 Σεπτεμβρίου επιστολή στον ΚΟΑ την οποία κοινοποίησε σε ΚΟΠ και ΓΣΠ.

Στην επιστολή γίνεται λόγος και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο οποίο ο κόσμος αναμένεται να είναι πολύ περισσότερος και πιθανότατα η ταλαιπωρία μεγαλύτερη. Σημειώνεται, επίσης, ότι η διαδικασία αυτή δημιουργεί την εντύπωση στον κόσμο ότι δεν πάει για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά σε εκδήλωση υψίστης ασφαλείας.

Και προσθέτει πως, εάν δεν αλλάξουν οι υφιστάμενες διαδικασίες ελέγχου, ενδεχομένως να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας για τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Καταλήγοντας, η Ομόνοια Ποδόσφαιρο καλεί τους αρμόδιους φορείς να μελετήσουν και να αλλάξουν άμεσα τη διαδικασία ελέγχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ