aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δύο προπονήσεις… παιχνίδι!

Ομόνοια: Δύο προπονήσεις… παιχνίδι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αμάν πρόγραμμα! Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω και πάλι εθνικών υποχρεώσεων, η Ομόνοια θα κληθεί να βγάλει πρόγραμμα… βουνό. Επτά παιχνίδι σε διάστημα 22 ημερών θα δώσει η ομάδα του Μπεργκ από τις 18 Οκτωβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου. Θα δίνει αγώνα, θα κάνει δύο προπονήσεις και πάλι αγώνα! Εδώ είναι που θα χρειαστεί όλο το έμψυχο δυναμικό και το σωστό ροτέισιον από τον Νορβηγό τεχνικό. Μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση και το ίδιο προσδοκεί και τότε, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια να το… παίξει σε διπλό ταμπλό. Η εμπιστοσύνη στους μικρούς και η τεράστια ανταπόκρισή τους, αποτελεί τεράστιο κέρδος για την Ομόνοια, όχι μόνο για τα ματς που προηγήθηκαν αλλά και για αυτά που ακολουθούν.

Εάν υπάρχει κάτι ευχάριστο σε αυτή τη διαδρομή που θα κληθεί να ακολουθήσει η Ομόνοια στο συγκεκριμένο διάστημα είναι ότι, στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος δεν περιλαμβάνεται ντέρμπι. Αντιθέτως, είναι όλα με αντιπάλους στους οποίους η Ομόνοια θα έχει τον τίτλο του φαβορί. Και αν μπορέσει να βγάλει νικηφόρα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O ακούραστος εργάτης του Μπεργκ

Με την επανέναρξη των υποχρεώσεών, η Ομόνοια θα αγωνιστεί με τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας στις 18 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει στις 22 του μήνα το ματς με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Γιουρόιπα Λιγκ. Στις 25 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι και τέσσερις μέρες μετά την Αϊντχόφεν. Στη συνέχεια, θα πάει στο Μακάρειο να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό, την 1η Νοεμβρίου. Θα επιστρέψει στο ΓΣΠ στις 5 του επόμενου μήνα για να υποδεχθεί τη Γρανάδα και η σειρά των συνεχόμενων αγώνων θα λάβει τέλος απέναντι στη Δόξα εντός έδρας, λογικά στις 8 Νοεμβρίου (ακόμη δεν ορίστηκε ημερομηνία).

Διαβάστε επίσης: Πόσα κοστίζουν οι κυπριακές ομάδες και οι παίκτες με τη μεγαλύτερη αξία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ