aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Δύο μετεγγραφές το επόμενο εξαήμερο

Oμόνοια: Δύο μετεγγραφές το επόμενο εξαήμερο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέχρι και τις 16 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η αποστολή της Ομόνοιας για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, υπολείπονται έξι μέρες. Άρα υπάρχει ο χρόνος για να υλοποιήσει άλλες δύο μετεγγραφές, στόχος που οριοθετήθηκε από την Ομάδα Προγραμματισμού. Αλλά ακόμη και να μην επιτευχθεί ο στόχος, δεν συντρέχει ανησυχία αφού υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν μετεγγραφές. Τουλάχιστον αυτό διαμηνύουν από την Ομόνοια, θέλοντας να καθησυχάσουν μερίδα του κόσμου της ομάδας που θεωρεί πως παρατηρείται καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού.

Τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού αξιολογούν συνεχώς ποδοσφαιριστές που προτείνονται. Προκύπτουν καλές περιπτώσεις, όμως εάν δεν είναι απόλυτα βέβαιοι δεν θα προχωρήσουν σε υλοποίηση μετεγγραφής απλώς και μόνο για να ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα. Ο κόσμος μπορεί να ανησυχεί, όχι όμως και ο Λάρκου και οι συνεργάτες του, που στοχεύουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ομάδα. Επικρατεί και η θέση πως, όσο περνούν οι μέρες και καλοί ποδοσφαιριστές δεν βρίσκουν αυτό που αναζητούν, είναι πιο εύκολο να κοιτάξουν και προς Κύπρο μεριά, μάλιστα με χαμηλότερες απαιτήσεις απ’ ό,τι προηγουμένως.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει παράταση του Ουζόχο στην Ομόνοια

Ο Ζόρντι Γκόμεθ, που αποτέλεσε την ποιοτικότερη μετεγγραφή στην περσινή σεζόν και ίσως ο μοναδικός που ξεχώρισε, η ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας υλοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως, μια ομάδα μπορεί να βρει καλούς ποδοσφαιριστές ενώ πλησιάζει το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Αυτό, βεβαίως, δεν θα αφορά σε κάλυψη πολλών θέσεων αλλά για 1-2, γι’ αυτό και οι πράσινοι θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Επίσης, μέσα από τις προπονήσεις είναι πιθανό να διαπιστωθούν αδυναμίες σε θέσεις που ήδη καλύφθηκαν, που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν σε κάποιο βαθμό τον σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χρέος €4.200.000, €10.500.000 στη διοίκηση Παπασταύρου

Τις προσεχείς μέρες, λοιπόν, αναμένεται μεγαλύτερη κινητικότητα και οι επόμενες προσθήκες δεν είναι μακριά. Υπάρχει μια καλή βάση στην οποία δουλεύει ο Χένινγκ Μπεργκ και σταδιακά θα γεμίσει μια και καλή το ρόστερ. Ακολούθως, θα θελήσει ο Νορβηγός προπονητής να δέσει το σύνολο, να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και όσο πλησιάζει η πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων, να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχτεί περισσότερο στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ