aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟμόνοια - Δόξα: Ο Παπουλής άναψε τα φώτα της νέας σεζόν (vid)

Ομόνοια – Δόξα: Ο Παπουλής άναψε τα φώτα της νέας σεζόν (vid)

Το πρώτο παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους μετά την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ηλίας Πούλλος». Η Ομόνοια υποδέχθηκε τη Δόξα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το παιχνίδι έμελλε να κριθεί από γκολ του πιο πολυσυζητημένου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο Γέρι.

Ο λόγος φυσικά για τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ομόνοιας σε θέση επιτελικού μέσου και στο 48’ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μποτεάκ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο και για τον Κίκο, ο οποίος επίσης έπαιξε τα 45’ του δευτέρου ημιχρόνου και ήταν σταθερός και ορεξάτος, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση του Φαμπιάνο στην εστία της Ομόνοιας. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η πρώτη εμφάνιση μετά τις 15 Ιανουαρίου και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή. Βασικός έπαιξε και ο Ζοέλ Περέιρα στην επιστροφή του στο «τριφύλλι» από δανεισμό.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Σκόραρε τρία λεπτά μετά το ντεμπούτο του ο Παπουλής!

Δύο δοκάρια είχε η Ομόνοια με τους Ζόρντι Γκόμεθ στο 41’, με τον Ισπανό να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου, και Ντάρμπισαϊαρ στο 82’. Αισθητά βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια, καθώς η είσοδος των Μποτεάκ, Παπουλή και Ντάρμπισαϊαρ έδωσε επιθετική πνοή στους «πράσινους». Συνολικά 23 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης:

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο (46′ Κυριακίδης), Περέιρα (46′ Μαυρίας), Λανγκ (46′ Λούφτνερ), Χούμποτσαν (46′ Παναγιώτου), Λέτσγιακς (46′ Κίκο), Κούσουλος (63′ Βενιζέλου), Γκόμεθ (46′ Χαραλάμπους), Λοΐζου (46′ Μποτεάκ), Αντρέας Σάββα (46′ Τζιωνής), Τιάγκο (46′ Παπουλής), Κακουλλής (46′ Ντάρμπισαϊαρ, 82′ Ζεύκης).

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι (46′ Παρασκευά), Μιντίκκης, Άδωνη, Χριστοφή, Ταϊβό, Τραϊτσέφσκι (28′ Μ.Χαραλάμπους), Μπόλιεβιτς, Οικονομίδης, Κωμοδίκης, Κάρλος, Μιχαήλ.

Σκόρερ: 48′ Παπουλής

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο youtube ολόκληρη την αναμέτρηση

Το live από την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ