aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑOμόνοια – Δόξα: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Oμόνοια – Δόξα: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ο Έρικ Μποτεάκ, όπως και στο ματς του Α’ γύρου με τη Δόξα, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη (2-0) της Ομόνοιας. Ήταν εξαιρετικός σ’ όλο το παιχνίδι με την άνεση στις κινήσεις του, τις ενέργειές του, δείγμα της μεγάλης του κλάσης και ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Η καθοριστική φάση

Μέχρι το 19’ που άνοιξε το σκορ με το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μποτεάκ, η Ομόνοια αν και είχε τον έλεγχο δεν μπόρεσε να απειλήσει λόγω της πολυπρόσωπης αμυντικής διάταξης της Δόξας. Το γκολ του Γάλλου όμως, δείγμα του πόσο σημαντικό είναι να έχεις στην ομάδα σου ποδοσφαιριστές με καλά χτυπήματα σε στατικές φάσεις, έδωσε τη λύση. Καπάκι ήλθε και το δεύτερο γκολ.

Η διαιτησία   

Ο Ροβέρτος Κώστα μέχρι το 82’ τα πήγε αρκετά καλά. Σε μια φάση όμως, που φάνταζε ξεκάθαρη, δεν απέφυγε το λάθος. Και ήταν κοντά στη φάση. Ο Κακουλλής έπεσε άτσαλα στον Παπαφώτη. Καταλόγισε την παράβαση ο διαιτητής αλλά αντί να δώσει πέναλτι αφού ο ποδοσφαιριστής της Δόξας πατούσε στη γραμμή, έδωσε φάουλ. Στο 84’ ζήτησε πέναλτι και η Ομόνοια σε μαρκάρισμα του Μιντίκκη στον Κακουλλή, αλλά φάνηκε να πέφτει εύκολα ο νεαρός επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ