aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» και το αφτί στο ακουστικό

Ομόνοια: Δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» και το αφτί στο ακουστικό

Έρχεται «καυτό» πρόγραμμα για την Ομόνοια με οκτώ παιχνίδια σε ένα μήνα, εντός και εκτός συνόρων. Γι’ αυτό και το προπονητικό επιτελείο δουλεύει με σκοπό την κατάλληλη δυνατή προετοιμασία της ομάδας, ώστε να ανταπεξέλθει.

Τροχοπέδη στην προσπάθεια του Νιλ Λένον και των συνεργατών του, οι πολλές απουσίες των διεθνών του «τριφυλλιού». Κάτι που αποτελεί τροχοπέδη ασφαλώς στη δουλειά που θέλει να γίνει η τεχνική ηγεσία κατά το διάστημα της διακοπής.

Ο Ιρλανδός προπονητής έχει την προσοχή του ασφαλώς στους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές και παραλλήλως, παρακολουθεί την πορεία των απόντων ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουν όλοι δίχως προβλήματα από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας τους.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά αναμένεται να αρχίσει να γεμίζει σταδιακά το «Ηλίας Πούλλος», ενώ η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς με τη Δόξα στην Περιστερώνα θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ