aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Διπλό για δυναμικό μπάσιμο!

Ομόνοια: Διπλό για δυναμικό μπάσιμο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέτοια ευκαιρία, τη δεύτερη συνεχόμενη, δεν θέλει να την αφήσει με τίποτα ανεκμετάλλευτη η Ομόνοια. Την περασμένη εβδομάδα έδειξε συνέπεια, κέρδισε τον Άρη και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, μείωσε τη διαφορά στους επτά και πέντε βαθμούς, αντίστοιχα.

Αυτό θα θελήσει να κάνει και σήμερα. Να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΖ στο Παφιακό και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις ομάδες που προπορεύονται. Μάλιστα, είναι ορατό το ενδεχόμενο (σε ήττα της ΑΕΛ), να ανέβει και στην 3η θέση.

Το ματς της Ομόνοιας θα προηγηθεί του ντέρμπι και εφόσον οι πράσινοι πάρουν το διπλό θα έχουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά του, θα είναι κερδισμένοι. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια θέλουν, με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, να κάνουν το καθήκον τους και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Οι πράσινοι μετρούν μόλις μια νίκη μακριά από το ΓΣΠ, επί του Εθνικού Άχνας και θέλουν να φθάσουν στη δεύτερη και στην έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως, στα εκτός έδρας παιχνίδια η Ομόνοια δεν είχε τη βαθμολογική συγκομιδή που θα επιθυμούσε. Γι’ αυτό και θέλει να βάλει ένα τέλος αλλά και να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της, αφού μόλις μια φορά το πέτυχε στην τρέχουσα σεζόν (επί Εθνικού και Καρμιώτισσας).

Η Ομόνοια, λοιπόν, φθάνοντας σε νέο τρίποντο, πέρα από το γεγονός ότι θα μειώσει την απόσταση από τις ομάδες που είναι στις πιο πάνω θέσεις, θα πάει με φόρα και δυναμική στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν της διακοπής του πρωταθλήματος.

Όμως, πρώτα η ΑΕΖ και μετά τα ντέρμπι, λένε στην Ομόνοια και γι’ αυτό είναι «καρφωμένοι» στο σημερινό ματς. Άλλωστε, η παρουσία της αντιπάλου της και το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ δεν αφήνουν περιθώρια υποτίμησης. Αντιθέτως, πήγε από χθες στην Πάφο υποψιασμένη και αποφασισμένη για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ