aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Διπλό, αλλιώς… παρενέργειες

Ομόνοια: Διπλό, αλλιώς… παρενέργειες

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα χαρακτήρισε λογική την κριτική που ασκεί ο κόσμος της Ομόνοιας μετά τις δύο απανωτές ήττες των πρασίνων στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τόνισε ότι η πίεση συνοδεύει πάντα μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και στόχους, όπως η Ομόνοια και έδειξε να κατανοεί πλήρως την κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα με τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Κακά τα ψέματα, όση κατανόηση και πίστωση χρόνου να δίνεται στη νέα Ομόνοια που «κτίστηκε» το φετινό καλοκαίρι, ενδεχόμενη τρίτη διαδοχική αποτυχία θα κριθεί πολύ αυστηρά όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τη διοίκηση του Σταύρου Παπασταύρου.

Ο Κύπριος επενδυτής δαπάνησε αρκετό χρήμα ώστε να επαναφέρει την Ομόνοια στoν δρόμο των επιτυχιών και σαφώς θα επέμβει εφόσον διαπιστώσει ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις.

Πέραν του τραυματία Ζαΐλσον Αραούζο ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και καλείται να βρει λύσεις στην επιθετική δυστοκία που έχει καθηλωμένο το τριφύλλι στα δύο γκολ ενεργητικό έπειτα από τέσσερα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ