aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δίνει χρόνο στους «παγκίτες» ο Μπεργκ

Ομόνοια: Δίνει χρόνο στους «παγκίτες» ο Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρώτο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου φέρει την Ομόνοια να έχει για αντίπαλο τον Ερμή. Σήμερα, λοιπόν, πάει στο «Αμμόχωστος» για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου (19:00, Cablenet 1), για το πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο να θέσει τη βάση για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Έχοντας νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της αφού ο Μπεργκ θα προβεί σε αλλαγές, αλλά και τον τίτλο του φαβορί, η Ομόνοια θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να έχει ήσυχο το κεφάλι της ενόψει επαναληπτικού.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πως ο Ερμής ναι μεν αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία αλλά είναι ομάδα με εμπειρία Α’ Κατηγορίας. Είναι πρωτοπόρος στον Β’ Όμιλο και δείχνει ικανός για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό και πάνε στο «Αμμόχωστος» συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, όπως είπε και ο Μπεργκ, για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται «παγκίτες», προσδοκώντας ότι θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ