aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δημιουργήθηκε πρόβλημα και… ζόρια

Ομόνοια: Δημιουργήθηκε πρόβλημα και… ζόρια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επιμονή της Ομάδας Προγραμματισμού μέχρι και την τελευταία στιγμή για μετάβαση στο εξωτερικό, που τελικά δεν έγινε, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στην αναζήτηση δυνατών αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια.

Οι πράσινοι το παλεύουν για εξεύρεση αντιπάλου για φιλικό στις 25 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό, αφού ομάδες που προσέγγισαν απάντησαν αρνητικά αφού έχουν ήδη διευθετήσει το πρόγραμμά τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Έχει διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι με τη Ζάλαεγκερσεγκι για τις 30 του μήνα, ομάδα που αγωνίστηκε ο Κατελάρης ως δανεικός.

Παράλληλα, το φιλικό με την Άστρα Ρουμανίας, που επρόκειτο να γίνει στις 11 Αυγούστου, έχει ακυρωθεί. Αυτό προέκυψε μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τον αναθεωρημένο ταξιδιωτικό κατάλογο χωρών, με τη Ρουμανία να έχει υποβιβαστεί στην Κατηγορία Γ, που υποχρεώνει όσους ταξιδεύουν στην Κύπρο να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ