aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δηλώνουν έτοιμοι, «βλέπουν» 11άδα

Ομόνοια: Δηλώνουν έτοιμοι, «βλέπουν» 11άδα

Η θετική παρουσία του 17χρονου Χαραλάμπους, που αγωνίστηκε σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Απόλλωνα, η απουσία του Σοάρες που αποβλήθηκε, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα των Ζίβετς (φωτό), Κατελάρη και Λόρα, αναμένεται να επιφέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Ζίβετς και Κατελάρης συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο Σλοβένος έχει να αγωνιστεί από τις 17 Φεβρουαρίου και ο Κατελάρης από τις 9 Μαρτίου.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα «ξηλώσει» την ομάδα του ο Αναστασίου, όμως θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές πέρα από αυτούς που αγωνίζονται μόνιμα το τελευταίο διάστημα. Μένει να δούμε εάν αυτή τη φορά θα εμπιστευθεί τον Ντέρμπισαϊρ για την κορυφή της επίθεσης ή ο Άγγλος θα μείνει για άλλο ένα ματς στον πάγκο. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές.

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Δεδομένη η απουσία των Χριστοφή, Τζιωνή, Πρετσέ και Σοάρες. Υπάρχουν οι επιλογές και ο Αναστασίου προσδοκεί πως αυτοί που θα εμπιστευθεί για το αρχικό σχήμα θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ