aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Διδακτική αποτυχία…

Ομόνοια: Διδακτική αποτυχία…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φετινή σεζόν πήγε στράφι για την Ομόνοια. Η είσοδος στην πρώτη εξάδα επιτεύχθηκε με χίλια ζόρια, ενώ ο στόχος της κατάληψης της 4ης θέσης, που υπό προϋποθέσεις θα εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ. Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Έχουν διδαχθεί στον σύλλογο της Λευκωσίας (και) από τη φετινή αποτυχία; Αν ναι, τι κάνουν απ’ εδώ και πέρα; Ούτε να τελειώσει το πρωτάθλημα χρειάζεται να περιμένουν, ούτε η ομάδα να μείνει και μαθηματικά εκτός στόχων, καθώς δεν έχει σημασία σε ποια θέση θα τερματίσει τελικά.

Άμεσα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν κυρίως στα θέματα προσθαφαιρέσεων, με την πληροφόρηση που υπάρχει να αναφέρει πως ήδη στο «Ηλίας Πούλλος» βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Οι Νεόφυτος Λάρκου (αθλητικός διευθυντής) και Σίμος Ταραπουλούζης (διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ) «σήκωσαν μανίκια» και σύντομα θα αρχίσουν να χτίζουν την ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από την επιθυμία 2½ χρόνων μέχρι την υλοποίηση

Η λογική λέει πως και για ακόμη μια φορά η Ομόνοια θα προβεί σε γερό λίφτινγκ στο ρόστέρ της, μιας και οι πλείστες επιλογές του πρώην τεχνικού διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ βγήκανε για… πέταμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που χάθηκε από πολύ νωρίς η σεζόν και στο «τριφύλλι» υποχρεώθηκαν να βγάλουν το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με προσωρινά μπαλώματα και δανεικούς, γιατί λόγος να ρίξουν κι άλλο χρήμα τον Ιανουάριο δεν υπήρχε. Η αλήθεια είναι πως με τις χειμερινές προσθήκες σουλουπώθηκε κάπως η κατάσταση και οι τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν (Κολοβός, Μαυρίας, Ατζαγκούν) συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να διατηρηθούν στο ρόστερ και του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν… βγαίνει στον Παπασταύρου το Τσίρειο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ