aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Διαβάζει», αναλύει και προχωρά ο Μπεργκ

Ομόνοια: «Διαβάζει», αναλύει και προχωρά ο Μπεργκ

Παρά την υπερπροσπάθεια στο πρώτο μέρος, η Ομόνοια απέτυχε να φανεί ιδιαιτέρως δημιουργική και να σκοράρει απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκερμπ, αντλώντας την απαιτούμενη ώθηση που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει την πρόκριση στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια 3, Φλόρα 19: Δεν διαφεύγει της προπονητικής ομάδας του τριφυλλιού

Άλλο τόσο αλήθεια είναι το γεγονός πως, πάρα πολλά… χάθηκαν για τους πράσινους στο καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο στην Κροατία, κάτι που είδαμε να επαναλαμβάνεται προχθές βράδυ. Ιδιαίτερα, κατά το τελευταίο ημίωρο οι τριφυλλοφόροι έχασαν στον αγωνιστικό προσανατολισμό τους, με τις αλλαγές του κόουτς να μη δίνουν τις προσδοκώμενες λύσεις.

Δεν αντιλέγει κανείς πως η Ομόνοια, κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν πιο διεκδικητική και κυρίως να είχε καλύτερη παρουσία στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ντιναμό. Ωστόσο, η αντίπαλος φάνηκε πιο συγκροτημένη, πιο οργανωμένη και ένα «κλικ» πιο γρήγορη σε σκέψη και εκτέλεση. Εν ολίγοις, πέρασε η καλύτερη ομάδα, κάτι που παραδέχθηκαν άπαντες στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Τα βρίσκουν Ομόνοια και ΓΣΠ με παρέμβαση Παπασταύρου

Το τεχνικό τιμ «διαβάζει» το προχθεσινό 90λεπτο, γίνεται η ενδεδειγμένη ανάλυση και με βάση τα συμπεράσματα, προχωρά πιο κάτω. Την ερχόμενη Πέμπτη, οι πράσινοι υποδέχονται τη Φλόρα Ταλίν για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ, οπότε καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα και σαφώς πιο έτοιμοι, να βρουν τον τρόπο ώστε να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ