aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Διαπιστευτήρια δυνατοτήτων και αντοχών

Ομόνοια: Διαπιστευτήρια δυνατοτήτων και αντοχών

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι το τρίτο ματς της σεζόν και το πρώτο ντέρμπι. Η Ομόνοια θα ταξιδέψει αύριο στο «ΑΕΚ Αρένα» για να δώσει το πρώτο ματς που θα έχει αυξημένη πίεση. Το πιο απαιτητικό έως τώρα, στο οποίο θα κληθεί να δώσει διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της. Σαφώς και το δείγμα, ακόμη και μετά το αυριανό ματς, θα είναι μικρό για να κριθεί αυστηρά η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα, όμως μέσα απ’ αυτό θα είναι σε θέση να στείλει το μήνυμα τι μπορεί να πετύχει στην τρέχουσα περίοδο.

Θα δοκιμαστούν όλες οι γραμμές της Ομόνοιας και μαζί, οι αντοχές της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που στο τέλος της ημέρας μετρά, όποια κι αν είναι η εμφάνιση μιας ομάδας, όπως στα πρώτα δύο για την Ομόνοια, που μπορεί να μην έθελξε αλλά ήταν σαφώς ανώτερη και πήρε δίκαια τη νίκη και μετρά το απόλυτο των βαθμών. Το ίδιο, δηλαδή τους βαθμούς, θα επιδιώξει η ομάδα της Λευκωσίας και απέναντι στην ΑΕΚ. Εάν θα μπορέσει να συνδυάσει και καλή εμφάνιση, θα είναι το ιδανικότερο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δυσαρέσκεια και επιστολή σε ΚΟΑ, ΚΟΠ και ΓΣΠ

Πρόκειται για ντέρμπι και όλα είναι πιθανά. Για την Ομόνοια θα είναι σημαντικό να δείξει πώς συμπεριφέρεται σε τέτοιου βαθμού δυσκολίας αγώνες, πώς αντιδρά σε μια δύσκολη κατάσταση και τι χαρακτήρα μπορεί να βγάλει. Είναι το πρώτο τεστ, στο οποίο θα αξιολογηθεί σε πολλούς τομείς. Τι βαθμό θα πάρει, είναι κάτι που θα μπορεί να απαντηθεί με το τέλος της αναμέτρησης στο «ΑΕΚ Αρένα». Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να «φωνάξουν» με την παρουσία τους ότι, είναι σε θέση να κάνουν μια αξιοπρόσεκτη πορεία και να οδηγήσουν την Ομόνοια και πάλι στον δρόμο της δόξας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ