aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Διαλέγει και παίρνει ο Μπεργκ  

Ομόνοια: Διαλέγει και παίρνει ο Μπεργκ  

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Χωρίς τον επιθετικό που επέλεξε στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στα οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι αναγκασμένος να παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής (24/1) με την Ένωση στο Παραλίμνι ο Χένινγκ Μπεργκ.

Το «πείραμα» με τον Ερνέστ Ασάντε αποδείχθηκε λίρα εκατό για τον Νορβηγό προπονητή, ο οποίος δεν είχε κανένα λόγο να χαλάσει την πετυχημένη συνταγή με τον Γκανέζο στην κορυφή της επίθεσης. O 32χρονος βραχύσωμος επιθετικός πέτυχε πέντε γκολ σε λιγότερο από ένα μήνα και με έξι γκολ στο σύνολο είναι ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σε ποιον θα δώσει την σκυτάλη για τη θέση του φουνταριστού ο Χένινγκ Μπεργκ. Επιλογές υπάρχουν και μάλιστα αρκετές. Μίχαλ Ντούρις, Ανδρόνικος Κακουλλής και Μάρκο Τσέποβιτς είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη φανέλα βασικού με τον καθένα να διατηρεί τις δικές του πιθανότητες.

Ο Μπεργκ σχολιάζοντας το ντεμπούτο του Τσέποβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, σημείωσε ότι ο Σέρβος δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%. Είναι αρκετές οι έξι προπονήσεις στην «πλάτη» για του δώσουν θέση στο αρχικό σχήμα; Η απάντηση θα δοθεί περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο «Τάσος Μάρκου». Πάντως, ο Σέρβος αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο εκτελεστικό κομμάτι, όπου βάση επιδόσεων υστέρησαν οι Ντούρις (δύο γκολ) και Κακουλλής (ένα γκολ).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον  αριθμητικά επιλογές υπάρχουν και μάλιστα μπόλικες για τον Χένινγκ Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ