aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν θέλουν σύστημα με τριάδα από στόπερ (ποιός ο λόγος)

Ομόνοια: Δεν θέλουν σύστημα με τριάδα από στόπερ (ποιός ο λόγος)

Ο Σίμος Ταραπουλούζης, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις, αναφερόμενος στο σκεπτικό της απόφασης για την πρόσληψη του Χένινγκ Μπεργκ, αποκάλυψε πως η Ομόνοια έψαχνε προπονητή ο οποίος δεν προτιμάει σύστημα με τριάδα κεντρικών αμυντικών, αλλά με τετράδα στην οπισθοφυλακή, τρεις στο κέντρο και τρεις στην επίθεση. Και εξήγησε πως υπάρχει λόγος και… παρέπεμψε τη συζήτηση στις ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι παίκτες της Ομόνοιας προτάθηκαν πρώτα στον Ταραπουλούζη

«Αυτός που τηρούσε όλα τα κριτήρια, ήταν ο Μπεργκ. Πληρούσε την φιλοσοφία της ομάδας, τον τρόπο παιχνιδιού, το σύστημα. Η Ομόνοια θα ακολουθούσε τη δική της φιλοσοφία. Δεν θα έφερνε την δική του. Εμείς την επιλέξαμε. Δέχθηκε να την ακολουθήσει. Δεν θέλαμε η Ομόνοια να παίζει με τριάδα από στόπερ στην άμυνα για παράδειγμα. Η ακαδημίες μας παίζουν 4-3-3, και ποντάρουμε σε αυτούς. Πως γίνεται από τα 12 να παίζεις συγκεκριμένο σύστημα και μετά να αλλάζεις;», ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ