aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν θέλει να γίνει… Λοβέρα ο Κίτσος

Ομόνοια: Δεν θέλει να γίνει… Λοβέρα ο Κίτσος

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως από πλευράς Ομόνοιας υπάρχει η επιθυμία για διατήρησή του στο ρόστερ της. Αυτό εκφράστηκε προς του ερυθρόλευκους και οι πράσινοι βρίσκονται σε στάση αναμονής.

Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν η περίπτωση Κίτσου να εξελιχθεί όπως αυτή του Λοβέρα. Θα θυμάστε το σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού, που κράτησε σε αγωνία τους φίλους του «τριφυλλιού» και τελικά δεν είχε ευτυχισμένο τέλος.
Πρόθεσή της πρωτευουσιάνικης ομάδας, έστω κι αν δεν εξαρτάται από την ίδια, είναι να κλείσει σύντομα το κεφάλαιο αυτό, προσδοκώντας θετικά. Διαφορετικά θα χρειαστεί να στραφούν σε άλλη λύση.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν χθες ότι, ο δανεισμός του Κίτσου, αλλά και του Μπεσεντίν, ολοκληρώθηκε και τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και την προσφορά τους στη ομάδα τους. Ο Ουκρανός επιθετικός εντάχθηκε στο «τριφύλλι» τον Ιανουάριο από τον Ντιναμό Κιέβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ