aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν θα το αφήσει εδώ!

Ομόνοια: Δεν θα το αφήσει εδώ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κεφάλαιο διαιτησία είναι ένα κεφάλαιο που απασχολεί έντονα την Ομόνοια, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον τώρα, μετά το προχθεσινό «χοντρό» λάθος του Χαράλαμπου Ξενοφώντος.

Μια ξεκάθαρη φάση, που δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανένα σήμερα, ωστόσο, ο βοηθός διαιτητής υπέπεσε σ’ ένα σοβαρό λάθος και στέρησε στην Ομόνοια την ισοφάριση (στο 61’) και κατ’ επέκταση τη διεκδίκηση μέχρι τέλους της νίκης. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή του κόσμου της ομάδας αλλά και της διοίκησης, η οποία δεν θα το αφήσει να περάσει απαρατήρητο. Παρόλο που στον σύλλογο της Λευκωσίας τονίζουν πως, ό,τι είχαν να πουν το είπαν μέσω του προέδρου τους μετά το ματς, που ήταν ιδιαίτερα έντονος, αναμένεται να γίνουν διαβήματα προς τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ με στόχο να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη σε βάρος της ομάδας τους. Σήμερα, θα γίνει η τακτική συνεδρία του Δ.Σ., ωστόσο, δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση για καταγγελία της διαιτησίας αφού βάσει της εμπειρίας από το παρελθόν, θεωρούν πως δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.

Παράλληλα, στην Ομόνοια διαβλέπουν πως, τέτοια λάθη από τη διαιτησία έχουν ως στόχο να θέσουν την ομάδα τους νωρίς εκτός του στόχου της και να απομακρύνουν και τον κόσμο της από τα γήπεδα. Οι διοικούντες, σύμφωνα και με τα όσα τόνισε ο Αντώνης Τζιωνής, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχει η Ομόνοια τους στόχους της και δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα, γι’ αυτό και θα διαφυλάξουν όλα τα συμφέροντα του σωματείου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ