aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν θα κάνει πίσω…

Ομόνοια: Δεν θα κάνει πίσω…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι όροι που έθεσε η Ομόνοια, τόσο δια του προέδρου της Σταύρου Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ομάδων της εξάδας όσο και δια του αναπληρωτή προέδρου Δημήτρη Γρηγόρη στην Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, ήταν συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι. Η Ομόνοια θα αποδεχθεί επανέναρξη του πρωταθλήματος αφού διασφαλιστεί η υγεία όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο και παράλληλα η ολοκλήρωσή του. Επίσης, ότι θα συνεχιστεί με τους ίδιους σωστούς όρους, με έναν απ’ αυτό να είναι η κάθοδος ξένων διαιτητών. Όπως έγινε σε σημαντικά παιχνίδια για μερικές αγωνιστικές, πριν την απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού.

Οι πράσινοι παρουσιάζονται αμείλικτοι και σε καμιά περίπτωση δεν θα κάνουν πίσω στους όρους που έθεσαν. Αναμένουν τις εξελίξεις, με την ετοιμασία του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου από την ΚΟΠ, το οποίο θα παρουσιαστεί στις αρμόδιες αρχές του Κράτους και εάν χρειαστεί και κριθεί αναγκαίο θα τοποθετηθούν, αντιδρώντας αναλόγως. Η Ομόνοια, όπως τόνισε και σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, είναι έτοιμη να παίξει και να διεκδικήσει τον τίτλο, φτάνει αυτό να γίνει υπό τις σωστές συνθήκες.

Την ώρα που η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένει τις αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, η ομάδα επέστρεψε από χθες στις προπονήσεις ανά γκρουπ των πέντε ποδοσφαιριστών όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας. Ως γνωστόν, το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας, υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού. Την ίδια μέρα, αργά το βράδυ, η Ομόνοια ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Πάτησαν χορτάρι, λοιπόν, οι πράσινοι.

Ο Μπεργκ θα θελήσει έστω και με αυτό τον τρόπο να επαναφέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του, να είναι σε ετοιμότητα και εφόσον ληφθεί απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος, να ανεβάσουν ρυθμό και να βρουν την φόρμα τους, αυτή που διατηρούσαν όταν αποφασίστηκε να ανασταλούν οι υποχρεώσεις. Δύσκολο, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, ωστόσο έγινε καλή δουλειά και μέσω του ειδικού ατομικού προγράμματος που ακολούθησαν οι παίκτες στο σπίτι το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που θα ψάξουν στην πορεία οι πράσινοι, όταν πάρουν το πράσινο φως για ομαδική προπόνηση, είναι τις εντάσεις, τον ρυθμό.

Η χαρά των ποδοσφαιριστών για την επάνοδο στις προπονήσεις, εκφράστηκε και μέσα από αναρτήσεις τους στα ΜΚΔ. Ο Ακιντόλα με σφυγμένες τις γροθιές του λες και πανηγυρίζει κάποιο γκολ του, έγραψε: «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις. Αυτό με ενθουσίασε κάπως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ