aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά ο Μπεργκ

Ομόνοια: Δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά ο Μπεργκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Απομένουν δύο προπονήσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, σήμερα και αύριο, εντούτοις φαίνεται πως ο Χένινγκ Μπεργκ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το 2-0 στην έδρα της Ανόρθωσης. Εκτός και αν κριθεί αναγκαίο.

Όπως, για παράδειγμα, να μην είναι έτοιμος ο Γιάννης Κούσουλος, για τον οποίον πάντως αυξήθηκε η αισιοδοξία για συμμετοχή του στο δευτεριάτικο ματς με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Συνεπώς, οι Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος (ή  Γκόμες), Γκόμεθ, Mποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής και Τσέποβιτς έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στην ενδεκάδα.

Πιθανότητες έχει ωστόσο ο ένας από τους παίκτες που εξέτισαν την ποινή τους. Ο λόγος για τον Τόμας Χούμποτσαν, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μίχαλ Ντούρις.

Όσο για τον Λοΐζο Λοΐζου είναι πιο δύσκολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας. Δεν υπολογίζονται φυσικά οι παροπλισμένοι έως το τέλος της σεζόν Κίκο και Ερνέστ Ασάντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ