aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν περνά απαρατήρητη

Ομόνοια: Δεν περνά απαρατήρητη

Στην Ομόνοια παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τη διαιτησία όπως προκύπτουν μετά το παιχνίδι της με τη Δόξα και εάν κριθεί αναγκαίο στην πορεία θα προκύψει παρέμβαση, όπως έγινε και το βράδυ της Τρίτης. Αυτό είναι ζήτημα που θα απασχολήσει τη διοίκηση.

Όσον αφορά στην ομάδα, η προβληματική εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δόξα δεν περνά απαρατήρητη. Και σε καμία περίπτωση στην Ομόνοια δεν θα θελήσουν να κρύψουν τα όποια αγωνιστικά προβλήματα κάτω από το χαλί. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο ενόψει της συνέχειας. Τα λάθη αναγνωρίστηκαν και ήδη ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του δουλεύουν με στόχο να μην επαναληφθούν. Η Ομόνοια παρουσίασε αρκετές αδυναμίες, τις οποίες καλείται να βελτιώσει για να μην το πληρώσει στη συνέχεια.

Από πού να αρχίσεις και πού να σταματήσεις… Πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, στη δημιουργικότητα, στην επίθεση. Ήταν μια εμφάνιση που ίσως ήταν η χειρότερη επί Μπεργκ. Ο Νορβηγός παρουσιάζεται αποφασισμένος να μην εμφανίσει ποτέ ξανά η Ομόνοια αυτά τα σημάδια στο παιχνίδι της και αναμένει ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ίδιος αλλά και όλοι στην Ομόνοια θεωρούν ότι η εμφάνιση της Δευτέρας ήταν μια κακή παρένθεση και η ομάδα θα επανέλθει άμεσα στις καλές εμφανίσεις. Το γεγονός ότι έφθασε στη νίκη, παρόλο που δεν είχε καλή παρουσία, της επιτρέπει να προετοιμαστεί με ηρεμία.

Το παιχνίδι της Κυριακής με την Πάφος FC, που θα αρχίσει τελικά στις 19:00 αντί στις 21:00 που ήταν αρχικό ορισμένο μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει καλύτερη εικόνα η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ