aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν ήταν σκάρτος, δεν έγινε Λεβαντόφσκι

Ομόνοια: Δεν ήταν σκάρτος, δεν έγινε Λεβαντόφσκι

Δεν ήταν σκάρτος όταν δεν σκόραρε, δεν έγινε Λεβαντόφσκι επειδή το έπραξε κόντρα στον Απόλλωνα. Ο λόγος για τον Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος χάρισε στην Ομόνοια την πρώτη νίκη της σε ντέρμπι κατά την τρέχουσα σεζόν (1-0).

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου τού έστειλε την μπάλα με σέντρα εκεί που έπρεπε και ο Σέρβος με ένα άγγιγμα χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα (και δεύτερο στη σεζόν με εκείνο του Σούπερ Καπ). Αυτό ξέρει να κάνει και έως εκεί! Είναι επιθετικός περιοχής. Τέλος.

Δεν είναι μηχανή σκοραρίσματος, αυτό το διαπιστώνει κανείς άλλωστε από τους αριθμούς του στο σύνολο της καριέρας του. Καλύτερα τα πήγε στις τρεις σεζόν στην Ουγγαρία (Βίντεοτον), τις μοναδικές που είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ κάθε φορά που δοκίμαζε το παραπάνω βήμα δεν κατάφερνε να καθιερωθεί και ως εκ τούτου να κάνει αίσθηση (Ολυμπιακός Πειραιώς 4 γκολ, Μουσκρόν 6, Ριζεσπόρ 0).

Όπως και να έχει, μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, το έδειξε άλλωστε με τα οκτώ τέρματα στο μισό της προηγούμενης σεζόν με την πράσινη φανέλα. Αρκεί να πάει συχνά και σωστά η μπάλα στο αντίπαλο «κουτί» και ο «Τσέπο» θα έχει αρκετές πιθανότητες για να σκοράρει. Διαφορετικά θα περνά απαρατήρητος, όπως ήταν δηλαδή πριν από το ματς με τους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ