aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν έτυχε, πέτυχε

Ομόνοια: Δεν έτυχε, πέτυχε

Η προετοιμασία της Ομόνοιας θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη (15 Ιουνίου) και, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, εκτός απροόπτου δεν αναμένεται νέο απόκτημα στο διάστημα που μεσολαβεί.

Προς το παρόν αποκτήθηκαν οι Γιούστε και Ψάλτης, οι οποίοι θα αποτελούν τα μοναδικά νέα πρόσωπα στην αρχή των προπονήσεων του «τριφυλλιού». Δύο «νέοι» βρίσκονταν στην ομάδα και κατά την περσινή πρώτη προπόνηση των πρασίνων. Οι Παπουλής και Κίκο.

Σαφώς και θα μπορούσε να υπάρχει τρίτη φετινή προσθήκη εάν είχε διαφορετική τροπή η υπόθεση Οκριασβίλι. Ωστόσο, είτε δύο είτε τρεις είναι μικρός αριθμός μετεγγραφών και φανερώνει ότι η επιτροπή προγραμματισμού δεν βιάζεται.

Δύο σερί καλοκαίρια που η Ομόνοια ξεκινά έχοντας βασικό κορμό από την προηγούμενη σεζόν, οι κινήσεις γίνονται προσεκτικά και υπομονή. Αυτό δεν έτυχε, πέτυχε…

Σύμπτωση είναι μόνο η ομάδα προέλευσης των περσινών και φετινών αποκτημάτων: Παπουλής – Γιούστε και Κίκο – Ψάλτης αγωνίζονταν αντιστοίχως σε Απόλλωνα και Ολυμπιακό προτού ντυθούν στα πράσινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ