aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Δεν είναι θέμα να διαιτητεύουν αυτοί που μας βολεύουν»

Ομόνοια: «Δεν είναι θέμα να διαιτητεύουν αυτοί που μας βολεύουν»

Συζητείται στα ποδοσφαιρικά στέκια η αλλαγή διαιτητή που προέκυψε στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (25/7) ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Ομόνοια στο Δασάκι. Αν και αρχικά είχε οριστεί ο Γιώργος Νικολάου ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι τελικά ο Κωνσταντίνος Φελλάς. Για την αλλαγή αυτή, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ο Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία του Σωματείου της Ομόνοιας.

Ο υπεύθυνος των οικονομικών στο Δ.Σ. του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, ρωτήθηκε και είπε τα ακόλουθα: «Το θέμα της διαιτησίας στην Κύπρο συζητείται για χρόνια, πρέπει κάποια φάση να βρεθεί λύση για να μη δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Είναι μεγάλο θέμα και θέλει κατανόηση από όλους, αλλά πρέπει να λυθεί σωστά. Δεν πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη και να θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Νικολάου έγινε Φελλάς στο Εθνικός-Ομόνοια, δεύτερη αλλαγή σε φιλικό!

Πρέπει να τα λύσουμε με σωστούς τρόπους. Δε λέω πως πρέπει όλοι να λένε αυτούς που δεν θέλουν να τους διαιτητεύουν και να προχωράμε, όμως όταν είναι σημαντικά λάθη που γίνονται σε βάρος μιας ομάδας, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Δεν είναι θέμα να διαιτητεύουν αυτοί που μας βολεύουν και εννοώ όλες τις ομάδες, αλλά να διορθωθεί η κατάσταση και να φύγουν τα ερωτηματικά. Πρέπει να δούμε γιατί οι ομάδες κάνουν αυτά τα παράπονα και να τα λύσουμε τελεσίδικα, όχι με μπαλωματικές λύσεις».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η απάντηση της Μίντιλαντ για Ακιντόλα και η εναλλακτική επιλογή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ