aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια

Ομόνοια: Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ενδέκατη αγωνιστική η προσεχής και τελευταία του α’ γύρου για το πρωτάθλημα. Μια αγωνιστική που βρίσκει την Ομόνοια να ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, σ’ ένα σπουδαίας σημασίας παιχνίδι. Τα βαθμολογικά δεδομένα καθιστούν το παιχνίδι κομβικής σημασίας για την Ομόνοια, η οποία δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών αφού έχουν στενέψει τα όρια.

Απέναντί της θα έχει μια ομάδα που άρχισε τη σεζόν με τον ίδιο στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη. Σήμερα, η διαφορά τους είναι στους εννιά βαθμούς. Η ΑΕΛ στους 22 και η Ομόνοια στους 13. Γίνεται αντιληπτό πως αν δεν μπορέσει ούτε αυτή τη φορά το «τριφύλλι» να φθάσει στη νίκη σε ντέρμπι, τότε οι πιθανότητες υλοποίησης του στόχου θα μειωθούν αισθητά. Η ψαλίδα της διαφοράς με τις ομάδες που προπορεύονται θα ανοίξει, θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα κινδυνεύει να μη βρίσκεται στην εξάδα κι ας υπάρχει μετά το ματς στη Λεμεσό ένας ολόκληρος γύρος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η είδηση για κλάματα

Η ομάδα του Αναστασίου θα πάει το Σάββατο στη Λεμεσό με την πλάτη στον τοίχο. Και γι’ αυτό ευθύνεται η ίδια, που δεν κατάφερε να παίξει καλή μπάλα και κυρίως να πάρει τους βαθμούς που να της επιτρέπουν να είναι για τα καλά εντός στόχου. Δεν κέρδισε ντέρμπι, έχασε στην έδρα της από την Πάφος FC, από τη Νέα Σαλαμίνα. Ακόμη και οι επιτυχίες της ήταν με στενό σκορ, μάλιστα σε κάποια ματς ζορίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επιστροφές που λύνουν τα χέρια του Αναστασίου

Το ματς στο Τσίρειο, λοιπόν, μοιάζει με τελικές εξετάσεις για την Ομόνοια. Τις περνά και προχωρά με αποφασιστικότητα, σε αντίθετη περίπτωση μένει ανεξεταστέα και σε άλλη μια σεζόν δύσκολα θα μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της. Κι ας άλλαξαν όλα το καλοκαίρι, όχι όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, η νοοτροπία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ