aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν χάνει ούτε στις μαύρες της

Ομόνοια: Δεν χάνει ούτε στις μαύρες της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πέρα από κάποια μικρά καλά διαστήματα, ήταν κακή και δεν μέτρησε απώλεια βαθμών λόγω της αστοχίας των αντίπαλων επιθετικών, του Φαμπιάνο, ενώ σε δύο περιπτώσεις σύμμαχός της ήταν και τα δοκάρια. Ακόμη κι έτσι όμως, η ομάδα του Μπεργκ είχε τη λύση. Αυτή ήλθε από τον πάγκο, με τις δύο πρώτες αλλαγές, Παπουλή και Τζιωνή, να συνδυάζονται εξαιρετικά στη φάση του γκολ.

Αυτή είναι η Ομόνοια: δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και έχει μέταλλο νικητή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στα τελευταία 20 ματς αγνοεί την ήττα, ενώ δύσκολα δέχεται γκολ. Τεράστιας σημασίας η νίκη που πέτυχε επί της ΑΕΚ, που της επιτρέπει να διατηρεί την ηρεμία της.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε γάντι για να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές της παρόλο που υπάρχουν 13 διεθνείς (Κούσουλος, Παναγή, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Παναγιώτου, Κακουλλής, Χαραλάμπους, Ντούρις, Χούμποτσαν, Λανγκ, Σέχου, Μαυρίας) και θα αδειάσει το «Ηλίας Πούλλος». Μέχρι και την Κυριακή οι πράσινοι έχουν ρεπό, θα επανέλθουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ