aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν μπορούν να περιμένουν

Ομόνοια: Δεν μπορούν να περιμένουν

Μετά την πανωλεθρία από τη Σέριφ Τίρασπολ στο ΓΣΠ (0-3) η Ομόνοια παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και με λίγη τύχη θα μπορούσε να εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα (δέχθηκε το νικητήριο γκολ στο 80’). Δείχνει ότι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, δεν φοβάται και είναι διατεθειμένη να παλέψει για το καλύτερο.

Θα είναι η δεύτερη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που οι πράσινοι θα αγωνιστούν στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν τη συγκυρία των (πολλών) προβλημάτων στη Γιουνάιτεντ. Η διαφορά δυναμικότητας (και προϋπολογισμού) παραμένει τεράστια, σε τεχνικό επίπεδο δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε σύγκριση, αλλά το ποδόσφαιρο προσφέρεται για μάχες… Δαυίδ εναντίον Γολιάθ.

Οι «τριφυλλοφόροι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα στις 18:00 κι ακολούθως ο Νιλ Λένον θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Οι απουσίες του Μπασιρού και του Κούσουλου δημιουργούν ένα έλλειμμα στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά ο Ιρλανδός τεχνικός έχει πολλά εργαλεία στη διάθεσή του. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Κίτσο (εκεί αγωνίστηκε όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τη Δόξα) ή τον Νικόλα Παναγιώτου, ενδεχομένως όμως, και κάποιο από τα «οκτάρια» του (Κασάμα, Ντίσκερουντ και Χαραλάμπους).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ