aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν αποκλείει την παραμονή του για άλλο ένα χρόνο

Ομόνοια: Δεν αποκλείει την παραμονή του για άλλο ένα χρόνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις τρεις πιθανές επιλογές για το μέλλον του αποκάλυψε ο Μίχαελ Λούφτνερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «isport.blesk.cz». Ο Τσέχος στόπερ τόνισε πως, είτε θα επιστρέψει στην Κοπεγχάγη, είτε θα συνεχίσει στην Ομόνοια για άλλον ένα χρόνο ή θα πάει σε κάποιαν άλλη ομάδα. Τοποθέτηση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας του με τους πράσινους για άλλον ένα χρόνο.

Ως γνωστόν ο 26χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από την Κοπεγχάγη με την οποία διατηρεί συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Ενδεχομένως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να καθορίσει τις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα σε Ομόνοια και Κοπεγχάγη για επέκταση του δανεισμού, αφού στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του υψηλόσωμου Τσέχου στόπερ και επιθυμούν παραμονή του στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Σε δηλώσεις του, τον Ιανουάριο, ο Λούφτνερ και πάλι σε Μέσο της πατρίδας του, χαρακτήρισε τη μετακίνησή του στην Ομόνοια ως επανεκκίνηση και σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα. Ωστόσο υπογράμμισε: «Το καλοκαίρι θα πάω πίσω στην Κοπεγχάγη και να παλέψω για μια ευκαιρία». Με τις νέες του δηλώσεις όμως, αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό για να φορά και του χρόνου τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο ύψους 1,90μ. σέντερ μπακ αφού ανέφερε ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου προσθέτοντας πως διάβασε ότι η FIFA έδωσε οδηγίες για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία να μπορούν να ανανεώνονται αυτόματα για ένα μήνα ή δύο μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Και τόνισε: «Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα συμβεί, επομένως ούτε γνωρίζω πού θα είμαι. Αλλά αν τα συμβόλαια λήξουν στις 30 Ιουνίου, έχω επιλογές για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Συγκεκριμένα ή στην Κοπεγχάγη ή κάπου αλλού ή ακόμη ένα χρόνο στην Ομόνοια». Ακόμη, πρόσθεσε: «Οι σύλλογοι έχουν οικονομικά προβλήματα, έτσι θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ίσως είμαι τυχερός που έχω συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη για άλλα δυόμισι χρόνια».

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας nottinghampost.com για τον Κόστελ Παντίλιμον αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έμεινε μονίμως εκτός από την πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ομόνοια. Την περσινή σεζόν ήταν η βασική επιλογή, αλλά όλες οι ενδείξεις φανερώνουν ότι η συνεργασία τους με τους “κόκκινους” θα λήξει στο τέλος της σεζόν». Εάν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ίσως διευκολύνει πιθανή κίνηση της Ομόνοιας, εάν το επιθυμεί, να διατηρήσει τον Ρουμάνο στο ρόστερ της.

Εξάλλου, σήμερα στις 18:30 έως τις 20:30 ο Χένινγκ Μπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη μέσω της σελίδας της Ομόνοιας στο Facebook. Η συνέντευξη θα γινόταν χθες όμως πήρε αναβολή για σήμερα λόγω του Διαγγέλματος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ